Vi tilbyder dyrefangerudstyr, dyreværnsvåben og dyreredningsartikler, som gør det ufarligt at fange, immobilisere og sætte både vilde og kæledyr i fælde

Super Talon Ultra netskyderen er den mest dyrevenlige metode til at fange dyr, inklusive fugle, hunde, katte samt andre kæle- og vilde dyr. Skydenettet kan næsten fange fugle i luften og bruges til dyreredningsaktioner..

Dyrebiologer over hele verden bruger Super Talon Ultra netskyderen til dyrelivsundersøgelser og redning af vilde dyr, fangst af vilde dyr - inklusive fuglestudier, fang- og slip fri-undersøgelser, redning af sårede dyr samt vektorkontrol.


Med Super Talon Ultra netskyderen kan dyr, som potentielt har hundegalskab (heriblandt vilde hunde og katte) nemt tæmmes, fanges og isoleres fra teknikeren på få sekunder. Super Talon Ultra netskyderen skyder et 7,5 m2 net med en hastighed på over 6,7 m/sek og er det mest populære system, der bruges af verdens eksperter i dag..

Talon dyrefangeren anvendes til redning af kæledyr og fugle. Den er miljøvenlig og kan bruges til at indfange og undersøge selv truede dyrearter samt redde havfugle, sådan som det sås under oliekatastrofen i Golfen. Den kan nemt fange alle slags husdyr, heriblandt sårede dyr og vilde fugle, uden at forårsage skade.

Super Talon Ultra-systemet anvendes af det amerikanske landbrugsministerium (United States Department of Agriculture (USDA)), den amerikanske fiskeri- og dyrelivskontrol samt af akademiske og erhvervsdyrebiologer verden over, og det er udvilket som en dyrevenlig og effektiv metode til indfangning af alle arter af fugle og dyr..

Super Talon Ultra netskydersystemet bruges i over 30 lande og af flere end 450 organisationer fra Sahara-ørkenen til Antarktikas kolde klimaer.

Super Talon netskyderen er nem at anvende, så selv for den mest uerfarne kan udføre fangster med det samme - og endnu vigtigere, skyderen gør det overflødig at bruge farlige og tidskrævende skydere med beroligende medicin, som kan risikere at dræbe eller såre de dyr, der skal indfanges.

Talon netskyderen vejer ikke meget med dens 1 kg og kompakte størrelse på 29 cm, og det gør den til perfekt dyrefangerudstyr.

Når du kommer til webstedet, vil alt indhold være på engelsk, og al korrespondence skal ligeledes være på engelsk.

Klik her for at komme dertil!